background
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci, sürekli gelişim, duyarlı yönetim, uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip.”

“Hadi geleceğe birlikte hareket edelim…”

Hizmetlerimiz

Ofis Taşıma

Ofis taşıma işlemleri kurumsal firmalar için elzem bir nakliye gereksinimi olarak ön planda yer alır. Ofis değişiminin yapılabilmesi için eşyaların taşınması aşamasında uzmanlaşmış firma tercih ederek gerekli işlemleri her detayıyla en iyi şekilde tamamlayabilmek mümkündür. Kurumsal olarak nakliye hizmetlerini sunan firmamız ofis taşıma için gerekli yetkinliğe sahip konumdadır. Ofislerdeki eşya sayısının küçük işletmeler ve büyük işletmeler için farklılık gösterdiğinin bilincinde olarak, eşyalara zara gelemden taşınmalarının sağlanmasına odaklanmaktayız.

Ofis eşyaları için gerekli emniyet önlemlerinin alınabilmesi için kolileme aşamasında her zaman büyük bir titizlikle işlemler yürütülmektedir. Ofis mobilyalarının demonte işlemleri için teknik açıdan bilgi birikimine sahip personellerimiz ofis eşyalarının yeni konumunda montajını da gerçekleştirirdiler. Kurumsal olarak ihtiyaç duyulan ofis taşıma işlemlerinde tam güvenceye sahip firmamızla taşıma anlamında en ayrıcalıklı hizmeti deneyimleyeceksiniz.

Şehir içi Ofis Taşıma

Şehir içi ofis taşıma ihtiyaçlarına yönelik kurumsal çözümler firmamız tarafından üretilmektedir. Her ofis eşya ve metrekare anlamında farklı niteliklere sahiptir. Şehir içinde taşıma işlemlerinde eşyalar için paketleme stratejisinin yapılmasının ardından araca yüklenerek ortalama olarak 1 gün içerisinde hedeflenen yeni ofis adresine indirilerek taşımanın tamamlanması hedef alınmaktadır. Kurumlar açısından ofis taşıma hizmetlerinde hız en önemli detayların başında geldiğinden dolayı zaman kaybını engelleyen firmamız işlemler için eşya bazında gerekli olan personel sayısıyla sağlamayı başarır.

Ofis taşımanın şehir içi mesafesi fark etmeksizin anahtar teslim haliyle nakliye hizmetini sağlayan firmamızdan güvenilir ve kaliteli bir işlem sürecini alabilmeniz her ofis tipi için geçerlilik kazanmaktadır.

Şehirlerarası Ofis Taşıma

Ofis taşıma ihtiyacı uzun mesafeler için şehirlerarası ofis taşımayı gerektirebilmektedir. Türkiye’nin 81 iline taşıma işlemlerini kurumsal firmalar için gerçekleştirebilen uzman firma olarak ofislerin ihtiyaçları doğrultusunda doğru bir planlama gerçekleştirerek şehirlerarası taşımayı gerçekleştirmekteyiz.

Ofislerdeki eşyalar için özel ambalajlama işlemlerinin uygulanmasıyla birlikte paketler ayrı ayrı halde eşyaların niteliğine göre kolilemektedir. Farklı şehirdeki konuma ulaşıldığında kolilerin dikkatli bir şekilde araçtan indirilerek yeni ofis konumuna taşınmasıyla birlikte şehirlerarası ofis taşıma başarıyla tamamlanır.

Demonte halde bulunan ofis eşyaları uzman montaj ekibi tarafından monte edilerek taşınmadan önceki haliyle ofisinizin birebir olarak yeni ofis konumunda teslim alınmasını sağlayabilirsiniz. Firmamız kurumsal firmalar için gereklilikleri anlayarak ofis taşıma işlemlerini sorunsuz ve en pratik haliyle sağlamaktadır.

Sigortalı Ofis Taşıma

Ofis taşıma işlemlerinde sigortalı olarak çalışmak eşyaların güvenliğini kapsamlı olarak sağlamada önemli rol oynayan sistemdir. Sigortalama işleminin ekspertiz tarafından eşyaların niteliği oranında sağlanıyor olmasıyla birlikte firmamız sigortalı ofis taşıma hizmetiyle hizmet garantisini ön planda tutarak kurumsal sistemlere entegre çalışma yürütmektedir. Taşıma işlemlerinde hizmetin sağlıklı şekilde gerçekleştirilebilmesi ve aynı zamanda zarar görmeden yeni adreslerine ulaşabilmelerinde stressiz kurumsal hizmeti tercih etmek isteyen kurumlar firmamızı tercih ederek aradıkları özel hizmetlere ulaşabilirler.

Ofis Taşıma Ücretleri

Taşıma işlemlerinde ücretlerin belirlenmesi ihtiyaçlar özelinde değişkenlik göstermektedir. Ofis taşımasının gerçekleştirilebilmesinde kurumsal olarak taşıma işleminin yapılacağı alanın metrekaresi, bulunduğu kat sayısı, eşya sayısı, montaj gerekliliği gibi tüm detaylar ücretlerin belirlenmesinde etken faktörlerdir. Kurumsal olarak profesyonel nakliye firmasıyla çalışma gerçekleştirmek alabileceğiniz en doğru kararlardan biridir.

Ofis taşıma için maliyetlerin belirlenmesi konusunda her detayı incelikleriyle planlayan firmamız şehir içi ve şehirlerarası ofis taşımada gerekliliklere uygun olarak hizmet sağlar. Modernize edilmiş çalışma sistemleriyle ofislere yönelik hizmetlerini kesintisiz olarak sürdüren firmamızda ofis taşıma ücretleri hakkında detaylı bilgi almak için iletişime geçebilirsiniz. En kısa sürede taleplerinizi yanıtlayan firma olarak çalışmalarımızı aktif şekilde sürdürmekteyiz.