background
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci, sürekli gelişim, duyarlı yönetim, uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip.”

“Hadi geleceğe birlikte hareket edelim…”

Hizmetlerimiz

Konya - İstanbul Arası Taşımacılık

Konya’dan teslim alınarak İstanbul’a gönderilmesi gereken yük ve eşyalar için şehirlerarası taşımacılık sistemlerimizle nakliyeleri başarıyla tamamlayan firmayız. İki şehir arasındaki tüm ilçelerden olacak şekilde teslim alınması gereken konuma ulaşarak teslim edilmesi istenen konuma geniş araç filomuzla çalışmalar sağlarız.

Taşımacılık hizmetlerinde Konya – İstanbul arası mesafenin uzunluğu ortalama taşımacılık mesafelerinden çok daha fazla olması nedeniyle doğru bir strateji izlenmesi gerekir. Araç seçimi, personel sayısının belirlenmesi, yük ya da eşyaların araç içinde hacimleri ve hassasiyetine göre yerleştirilmesi gibi detaylar taşımacılık işlemlerinde profesyonellik gerektirmektedir.

Konya – İstanbul arası taşımacılık taleplerinin karşılanmasında her detayı nakliye sürecinden önce planlayarak beklenmedik sorunlarla karşılaşmanızı engelleriz.

Konya – İstanbul Arası Kurumsal Şehirlerarası Taşımacılık

Şehirlerarası kurumsal taşımacılık firmalar açısından sıklıkla başvurulan yöntemdir. Kurumsal disiplinlere uygun olarak taşımanın gerçekleştirilebilmesi için nakliye öncesi, nakliye esnası ve nakliye sonrasında tam destek sunan firma olarak hizmet sağlarız.

Konya – İstanbul arası kurumsal taşımacılık için özel olarak yük ve eşya hassasiyetine önem göstererek şehirlerarası mesafede vibrasyona karşı önlem alınmaktadır.

Kurumlar için az parça eşya için parsiyel taşımacılık gerçekleştirildiği gibi komple taşımacılık alternatifiyle de Konya’dan İstanbul’a kolaylıkla taşımanın sağlanmasında rol oynarız.

Kamyonet, kamyon başta olmak üzere filomuzda yer alan araçlarımızla birlikte taşımanın gerçekleştirildiği yük ve eşya hacmi oranında belirlenen araçlarla şehirlerarası nakliyat tamamlanır.

Konya – İstanbul Arası Parça Eşya Taşımacılık

Parça eşya taşımacılık sistemi genel olarak en çok tercih edilen eşya nakliye yöntemidir. Konya İstanbul arası parça eşyaların taşınması maliyet oranları açısından oldukça avantajlıdır.

Parça eşya taşımanın şehirler arası olarak gerçekleştirilmesiyle birlikte Konya İstnabul arası için tüm eşyaların yüzde yüz güvenle teslimatı firmamız tarafından sağlanır.

Eşyalar için gerekliliğe uygun şekilde kolileme işleminin yapılmasının yanında uzman personellerimiz tarafından araca yükleme ve indirme süreci de risksiz şekilde tamamlanır.

Parça eşyalar için uzun mesafeler için yaşanan soru işaretlerini tamamen ortadan kaldıran sigortalı Konya İstanbul arası taşımacılık yöntemiyle maddi hasarların önüne geçeriz.

Çizilme, kırılma, bozulma gibi durumların yaşanmayarak parça halindeki eşyaların araç içinde maksimum korumada olması sağlanarak kurumsal ve bireysel her nakliye talebinde memnun müşterilere sahibiz.

Konya – İstanbul Arası Kuru Yük Taşımacılığı

Kuru yük taşımacılığında firmaların en sık kullandığı güzergah olan Konya İstanbul arası taşımacılıkta şehirlerarası kuru yük taşımaya uygun araçlarımızla hizmet sunan nakliye hizmetimiz mevcuttur.

Kuru yük taşımacılığında yükün tam zamanında alınan adresten varış adresine ulaşması sağlanarak firmalar için tam teşekküllü bir taşımacılık yöntemi uygulamaktadır.

Konya’dan İstanbul’a kadar sorunsuz şekilde gerçekleştirilen taşımacılıkta yük taşımacılığı her geçen gün artan talebe sahiptir. Yüklerin hacmini tam olarak karşılayabilecek seviyedeki çözümlerimizle uzun mesafede başarıyla firmaların ihtiyaçlarına yönelik kuru yük taşımasını gerçekleştirmekteyiz.

Konya – İstanbul Arası Evden Eve Taşımacılık

Evini taşıyacak olanlar için uzun mesafeler içinden çıkılması zor konu olarak görülmektedir. Konya İstanbul arası gibi uzun mesafeler için daha da artan bu durumu sorun olmaktan çıkaran firmamız Konya İstanbul arası evden eve taşımacılık hizmetini profesyonel seviyede sağlar.

Konya çıkışlı olmak üzere evden eve nakliyat işlemleri için öncelikli olarak eşyalarınızın demontajı gerçekleştirilmektedir. Odalardaki eşyaların hassasiyetine göre farklı kolilere kategorize edilerek dağıtılmalarıyla birlikte araçlara yükleme işlemi personeller tarafından gerçekleştirilir.

Ev taşımayı zahmet olmaktan çıkaran Konya İstanbul arası evden eve taşımacılık firması olarak taşınma aşamasında her detayı sizin için düşünmekteyiz. Tek seferde tüm eşyaların araçlarımızla taşınabilmesine olanak tanıyan yüksek hacimli araç filomuzla bireysel olarak yüksek maliyet oranlarından kurtulmanızı sağlarız. Eski evinizden yeni evinize tüm eşyalarınız güvence altında kalarak taşınır.