background
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci, sürekli gelişim, duyarlı yönetim, uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip.”

“Hadi geleceğe birlikte hareket edelim…”

Hizmetlerimiz

Evden Eve Taşıma

Evden eve taşıma profesyonel bir nakliye işlemini gerektirir. Taşınma aşamasında ortaya çıkabilecek zararların önlenmesini sağlamak ve zamandan tasarruf edebilmek için evden eve taşımanın uzmanlara bırakılması zorunluluk haline gelmiştir. Günümüzde ortaya çıkan ihtiyaçlar neticesinde ev taşıma ihtiyacına sahip olanların sayısı artmıştır. Firmamız, evden eve taşıma hizmetinde uzmanlaşmış olan personelleriyle tam olarak ihtiyaçlara yönelik olarak çalışma gerçekleştirmektedir.

Taşıma işlemine başlamadan önce yapılan planlama doğrultusunda ev taşıma işlemlerinin kusursuz olmasını sağlamaktayız. Maddi ve manevi açıdan değerli eşyaların korunmasını sağlayarak olası zararların önüne geçerek hizmet vermekteyiz. Nakliyat sektöründe yıllardır sahip olduğumuz uzmanlığı taşıma ihtiyacı duyduğunuz zaman dilimlerinde sizlerle buluşturarak evlerinizi tam koruma kapsamında taşıyoruz.

Şehir içi Evden Eve Taşıma Hizmeti

Evden eve taşıma ihtiyaçlarında şehir içi taleplerinin en hızlı şekilde gerçekleştirilmesini sağlayan firmayız. Aklınızda soru işareti kalmadan evinizin taşınmasını tercih ettiğinizde alanında uzman bir ekiple gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla bulunduğunuz konumdan hedef konuma kadar kalite standartlarını ön planda tutarız. Kaliteli nakliye hizmetinin herkes için bir zorunluluk olması nedeniyle nakliye işini gerçekleştiren ekibin teknik açıdan bilgi yeterliliği büyük öneme sahiptir. Şehir içi evden eve taşıma işlemlerinde yeterli araç filosuna sahip firmamız evden eve taşınacak eşyaların kapasitesi oranında kamyon ve kamyonetlerin kullanımıyla taşımayı gerçekleştirmektedir.

Eşyaların niteliğine göre yapılan paketlemeyle birlikte yüzde yüz oranında güvenilir taşımanın sağlanmasına odaklı hizmet anlayışına göre çalışma yürütülmektedir. Şehir içi evden eve taşıma işlemlerinde mesafenin kısa ya da uzun olması fark etmeksizin araç içerisinde sarsılmaya karşı tam koruma sağlanarak taşıma hizmeti sağlanır. Taşıma aşamasında olduğu gibi paketleme aşamasında da uzmanlaşmış personellerimiz tüm riskleri hesaplayarak nakliyenin sorunsuz gerçekleştirilmesine yönelik paketleme yapmaktadır.

Şehirlerarası Evden Eve Taşıma

Evden eve taşımada en çok talep edilen nakliye hizmetlerinin başında şehirlerarası evden eve taşıma gelir. Mesafenin uzun olması nedeniyle evden eve taşımalarda eşyaları hakkında soru işareti yaşayanlar için firma seçimi büyük bir önem kazanır. Şehirlerarası evden eve taşıma işlemlerini başarıyla gerçekleştiren firmamızdan alacağınız hizmette aklınızda hiçbir soru işareti olmadan kapsamlı bir şehirlerarası ev taşıma işlemini yapabilirsiniz.

Evlerini taşımak isteyenlerin şehir değiştirmelerini en kolay hale getiren nakliye firmamız hızlı ve güvenilir olduğu kadar tecrübesiyle de taşınmayı sorun olmaktan çıkarmaktadır. Titizlik esasına dayalı olarak yaptığımız evden eve taşımada şehirlerarası mesafe fark etmeksizin yükleme aşamasından, ambalajlamaya; ambalajlamadan, indirmeye ve hedef konuma taşınmasına kadar her aşamada memnuniyeti sunar.

Uygun Fiyatlarla Evden Eve Taşıma

Firmamız evden eve taşıma ihtiyaçlarınız doğrultusunda en iyi fiyatlama sistemine sahip olmasının ayrıcalığıyla taleplerinizi karşılamaktadır. Şehir içi ya da şehirlerarası için uygun fiyat aralığında taşınma ihtiyaçlarınızın çözümlenmesine yönelik olarak fark yaratan politikaya sahip olmamızla bütçenizi zorlamadan aradığınız sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Evden eve taşıma fiyatını belirleyen unsurlar:

·        Evden eve taşımanın yapılacağı mesafe (şehir içi ya da şehirlerarası)

·        Eşyanın niteliği

·        Evden eve taşıma işleminin hangi kattan hangi kata yapılacağı

·        Taşıma işlemi için kullanılacak aracın niteliği

·        Ambalajlanacak eşyaların kaç parça olacağı

Fiyat politikasını belirleyen başlıca faktörlere göre firmamız evden eve taşıma ihtiyaçlarınız için çözümler üretmektedir. Hızlı bir çalışma prosedürünün mevcut olması sayesinde etkin iletişimin kurulabilmesinden yararlanarak her detay hakkında nakliye işlemleri öncesinde bilgi alabilmek mümkündür. Evden eve taşımada çalışacak olan personellerin kendi alanlarındaki deneyimlerinin yüksek seviyede olmasıyla taşınırken tekrar tekrar ekstra maliyetlerin oluşmasını engellemekteyiz. Uygun fiyatlardan başlayarak tercihlerinize göre şekillenen maliyetlerle sürprizle karşı karşıya kalmaz ve özel hizmet alabilmenin memnuniyetini yaşayabilirsiniz.