background
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci, sürekli gelişim, duyarlı yönetim, uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip.”

“Hadi geleceğe birlikte hareket edelim…”

Hizmetlerimiz

Parsiyel Taşıma

Taşımacılık sektöründeki gelişimlere bağlı olarak farklı taşıma sistemlerinin ortaya çıkması günümüzde ihtiyaçlar özelinde şekillenmektedir. Teknolojinin gelişiminin de önemli rol oynadığı taşımacılık sektöründe parsiyel taşıma günümüzde popüler hale gelmiştir. Taşıma maliyetlerinin azaltılmasına odaklanan taşıma modeli olarak firmamız tarafından müşterilerimizin ihtiyacına göre çözümleri sunmaktayız.

Parsiyel taşımacılığın her geçen gün yaygınlaştığının farkında olarak çok sayıda parsiyel taşıma ihtiyacına yönelik güçlü operasyonel sistemimizle çalışmalarımızı kurumsal yetkinlikle sağlarız. Deneyimli personellerimizle parça eşya taşıma anlamına gelen parsiyel taşımanın geçekleştirilmesini kusursuz hale getirmiş durumdayız.

Parsiyel Taşıma Nasıl Yapılır?

Parsiyel taşımacılık yöntemi yük sayısının bir aracı dolduramadığı durumlarda kullanmaktadır. Araç içerisine yüklenen eşyaların tek kişiye değil birden fazla kişiye ait olması durumu nedeniyle “parçalar” halinde araç içerisinde yerlerin doldurularak taşıma işleminin gerçekleştirilmesini sağlar.

Şirketler için konteyner yüklerinin maliyetlerinde farklı şirketlerin yükleriyle aynı araç içerisinde taşımanın gerçekleştirilmesi sayesinde yükleme noktasından teslim noktasına aynı güzergahı paylaşan firmaların yükleri fiyat/performans oranı yüksek verimlilikle taşınır.

Parsiyel taşımanın yapılabilmesi için öncelikli olarak eşyaların ayrımı gerçekleştirilerek personeller tarafından araç içerisinde yüklemenin yapılması sağlanır.

Araç içerisine yerleşimde uzmanlaşmış teknik ekibim tarafından ağır yükler en alt kısma ve hafif yükler en üste gelecek şekilde yükleme planlaması yapılmaktadır.

Taşıma aracı içerisinde yük dağılımının başarıyla yapılmasında önemli faktör olarak aynı firmalara ait yükler için etiketleme sisteminin uygulanması sağlanır. Bu sayede farklı firmalar için karışıklık yaşanmadan yükler varış adresine teslim edilir.

Operasyonel çalışma sistemleri titizlikle yürütülmektedir. Her adımın birebir olarak firmamız tarafından takip edilmesiyle müşterilerimiz yüklerinin hangi zaman aralığında teslim edileceklerini bilirler.

Parsiyel Taşıma Avantajları

Parsiyel taşıma yeni nesil taşıma sistemi olarak kabul gördüğü dönemden itibaren beraberinde çok sayıda avantajı getirmektedir.

Parsiyel taşıma yönteminin avantajları:

Yük olarak parça sayısının az olduğu durumlar için komple taşıma zorunluluğunu çözümler. Maliyet açısından büyük oranda tasarruf elde edebilme olanağını sağlar.

Müşteriler için araç içerisinde mevcut olan yük hacmi kadar ödeme gerçekleştirilerek kurumsal açıdan lojistik işlemleri hızlandırılır.

Güzergah olarak aynı lokasyonlarda bulunan müşteriler için yüklerin teslim edilmesi için zaman açısından avantaj elde edebilmeye olanak tanır.

Her türlü yük için entegre olmayı başaran araç sistemiyle kurumsal olarak gönderilerde güvence sağlar.

Taşıma için bekleme süresini minimum seviyeye indirerek araç bekleme sorununu ortadan kaldırarak farklı yük göndericileriyle aynı rotanın paylaşılması sağlanır. 

Parsiyel Taşıma Güvenli mi?

Parsiyel eşya ve yük taşımacılığı sistemi %100 güvenilir bir taşıma sistemini oluşturur. Teslimatta zarara uğramamak adına parsiyel taşımayı gerçekleştirecek şirket ve personeller büyük bir öneme sahiptir.

Firmamız yıllardır sahip olduğu tecrübeyi modern sistemleriyle parsiyel taşıma ihtiyaçlarına yönelik olarak sağlamaktadır. Yükün cinsine göre belirlenen araçlarımızla gerçekleştirdiğimiz taşıma işlemlerinde gerekli düzenlemeler yapılarak taşıma süreci işler.

Yükün veya eşyaların korunması taşıma süreci başlamadan önce güvence altına alınarak araçlara yerleştirildiğinden dolayı süreç içerisinde herhangi bir aksilikle karşı karşıya kalınmaz.

Taşıma aracında bulunan birden fazla alıcıya ait yük tam zamanında eksiksiz olarak güvenle iletilir.

Parsiyel Eşya Taşıma

Ev taşımak isteyen ancak az sayıda parça eşyaya sahip olanlar için parsiyel taşıma modeli en iyi fırsatları beraberinde getirmektedir.

Parça sayısının az olduğu durumlar için eşyaların taşınması için tek bir araç kiralaması yapmanın yerine farklı eşyalarla araç içinin paylaşılması bireysel açıdan bütçeye uygun olarak gerçekleştirilebilmektedir.

Eşyaların parçalara ayrılmasında her eşyanın ait olduğu kategoride sınıflandırılması uzman personellerimiz tarafından yapılır. Parça taşıma yöntemiyle bireyler evlerini rahatlıkla en az maliyetle taşıyabilirler.