background
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci, sürekli gelişim, duyarlı yönetim, uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip.”

“Hadi geleceğe birlikte hareket edelim…”

Hizmetlerimiz

İstanbul - Konya Arası Taşımacılık

İstanbul – Konya arası taşımacılık ihtiyacı, şehirlerarası taşımacılık için en sık tercih edilen güzergahlar arasında yer almaktadır.

İstanbul’daki yoğun nüfusun yanı sıra Türkiye’nin önde gelen hemen hemen tüm kurumsal firmalarının da yer aldığı şehir olmasıyla taşımacılık ihtiyaçları diğer illere göre daha fazla sayıdadır.

Yaklaşık olarak 700 KM’lik bir taşıma mesafesine sahip olan İstanbul – Konya arası taşımacılık ihtiyaçları için gerekli olan tüm nakliyat araçlarımızla birlikte aktif bir hizmet sunarız.

İstanbul çıkışlı Konya varışlı nakliyelerin tamamlanmasında mesafeye oranla süreyi en iyi seviyede tutarak ekstra maliyetlere gerek kalmadan taşıma işlemlerini tamamlayan firma konumundayız.

İstanbul – Konya Arası Parsiyel Yük Taşımacılığı

Yük nakliye işlemlerinde taşımacılık açısından firmaların ihtiyaçları özelinde parsiyel yük taşımacılığı oldukça ergonomik bir anlayışı beraberinde getirmektedir. İstanbul Konya arası parsiyel yük taşımacılığıyla birlikte az sayıda yük eşyasının rahatlıkla taşınabilmesi araç içerisinde farklı yüklerle bölünecek şekilde yapılır.

Az sayıda yüke sahip olan farklı firmaların yükünün İstanbul’dan teslim alınarak Konya’da aynı rota üzerinde teslim edileceği şekilde maliyet oranları oldukça az seviyede tutularak gerçekleştirilmektedir.

Parsiyel yüklerin parçalar halinde firmalar özelinde nakliye araçlarımıza yüklenmesinin ardından Konya’daki varış noktasına kadar aynı araç içerisinde yer alması sağlanır. En güvenli parsiyel nakliyat firması olarak sorunsuz teslim gerçekleştirmekteyiz.

İstanbul – Konya Arası Komple Taşımacılık

Yük taşımacılığının tek parça halinde yapılmasını gerektiren durumlarda firmalar için İstanbul Konya arası komple taşımacılık hizmeti ön plana çıkar. Sadece kendi firmanıza ait olan yüklerin araç içerisinde yer almasıyla farklı firmalarla paylaşım yapılmadan aracın tüm hacmini kullanabilmek mümkün hale gelir.

İstanbul’un her ilçesinden Konya’nın her ilçesine uzanan komple taşımacılık ağına sahip olmamızın farkını yaşayabilmek mümkündür. Komple taşımada tüm yükün tek parça olarak yerleştirilmesiyle direkt olarak varış adresinde indirilmesi sağlanır.

Uzun mesafenin tekrar git-gel yapılmadan tek seferde yükün taşınmasına olanak sağlayan nakliye sistemiyle lojistik açıdan tam entegrasyon sağlanır. İstanbul’daki firmaların yükleri Konya’ya başarıyla ulaştırılmaktadır.

Araç filomuzdaki genişlikle tek parça teslim edilmesi gereken yükler için iç hacmi geniş olan araç seçeneklerimizden yararlanabilirsiniz.

İstanbul – Konya Arası Acil Yük Taşımacılığı

Acil yük taşıma ihtiyaçları günümüzde firmaların yoğun oldukları dönemler için olmazsa olmaz nakliye yöntemlerinden biri haline gelmiştir. Yüksek hızda gönderilmesi gereken yüklerin İstanbul – Konya arasında şehirlerarası yük taşıma yöntemiyle gerçekleştirilmesine yönelik yükün çeşidine göre belirlenmektedir.

Uzun mesafeler için genel olarak sürenin uzun olması acil yükler nedeniyle şirketlerin zarara uğramasına yol açabilmektedir. Acil yük ihtiyaçları; paletli yük, açık yük, hassas yük, proje yükü gibi farklı yükler için tercih edilir.

Yük teslimatının aciliyetinin farkında olarak sistematik çalışma düzeniyle nakliye şirketimiz kurumsal firmalar için şehirlerarası operasyonlarını yürütür. İstanbul – Konya arası her acil taşıma yöntemi için bizi tercih ederek avantajlı acil yük taşımacılığından yararlanabilirsiniz.

İstanbul – Konya Arası Ofis ve Büro Taşımacılığı

Ofis ve büroların taşınması kurumsal firmalar olduklarından dolayı oldukça titizlikle yürütülmesi gereken bir nakliye sürecini oluşturur.

Nakliyesi gerçekleştirilecek ürünler arasında genel olarak mobilyalar, bilgisayarlar, fotokopi makineleri ve diğer teknolojilik ürünlerin bulunmasıyla uzun yol boyunca araç titreşiminden etkilenmeyecek muhafaza sağlanır.

Taşınacak olan eşyalara hassasiyet gösterilmesinin yanı sıra; dosya, arşiv gibi paketlemelerinin düzen içerisinde olması gereken ürünlerin paketlenmesi de büyük bir önem arz eder.

İstanbul – Konya arası kurumsal taşımacılık hizmetlerimizde firmamız sorumluluk bilinciyle hareket ederek ofis, büro, fuar gibi taşımacılık işlemini kurumsal olarak gerektiren tüm şirketlerle işbirliği içerisinde çalışmaktadır.