background
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci, sürekli gelişim, duyarlı yönetim, uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip.”

“Hadi geleceğe birlikte hareket edelim…”

Hizmetlerimiz

Şehirler Arası Parça Eşya Taşıma

Şehirlerarası Parça Eşya Taşıma Profesyonel Ekip ve ekipmanlarımızla en iyi hizmeti veriyoruz parça eşya taşımacılığında kaliteli nakliye şirketiyiz siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz kusursuz taşıma için bizi arayınız.


İstanbul’da oturuyor bir yakınınıza evinizde fazla olan bir kaç eşyayı göndermek istiyorsunuz. Bu birkaç eşyayı boş bir nakliye aracında taşımak maliyetli olacaktır. Bu maliyeti düşürebilecek çözümler varken neden fazla ücret ödeyesiniz. Parça eşya taşımanın avantajı burada devreye girmektedir. Sizin gibi nakliyat talebinde bulunan kişiler ile bir planlama yapılır. Bu planlama aynı güne getirilir ve eşyalar parça parça olarak dağıtılır. Araç defalarca doldur boşalt yapmadan adreslere eşyaları teslim eder. Eşyaların taşınma fiyatlarını firmanın verdiği hizmetler belirler siz az ücret ödemek istiyorsanız eşyalarım güvenli bir şekilde gitsin yeter diyorsanız bu fiyatı oldukça fazla indirebilir.