background
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci, sürekli gelişim, duyarlı yönetim, uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip.”

“Hadi geleceğe birlikte hareket edelim…”

Hizmetlerimiz

İstanbul Şehir İçi Taşımacılık

İstanbul Türkiye’nin en yoğun nüfusuna sahip illeri arasında baş sırada yer almaktadır. Yoğun nüfusla doğru orantılı olarak nakliye ihtiyaçlarının ortaya çıkması da bir hayli fazladır. Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası bölgelerinin tamamı için taşımacılık gerektiği durumlarda firmamız özelleştirilmiş hizmet anlayışıyla sizlere nakliyede yardımcı olur.

İstanbul şehir içi taşımacılık taleplerinize yönelik olarak yenilikçi sistemi ve personel kalitesiyle birlikte işlemin başlangıcından sonuna kadar her anlamda maksimum memnuniyetin yaşanmasını sağlamaktayız. İstanbul içi nakliye gerekliliklerinin farkında olarak sağladığımız çalışmaların tamamını büyük bir titizlikle yürütürüz.

İstanbul Şehir içi Evden Eve Taşımacılık

Evden eve taşımacılık gereksinimleri İstanbul’da her geçen gün daha da artmaktadır. Şehrin farklı lokasyonları için nakliye ihtiyacının ortaya çıktığı durumlarda İstanbul’un trafiği, yoğunluğu ve bulunulan kat gibi faktörler evin taşınması için bir sorun olarak görülebilir. Ancak firmamız nakliye alanında tecrübesini İstanbul şehir için evden eve taşımacılık hizmetlerinde en iyi standartlara yönelik sağlamaktadır.

İstanbul içi nakliye işlemlerinde evden eve taşımacılık sistemlerinde oda sayısı fark etmeksizin tek parça halinde ya da parça parça taşımacılık gerçekleştirebilmekteyiz. Aynı gün nakliye hizmetinin sağlandığı firmamızda oda sayısı kadar eşya üzerinden yapılan hesaplamalarla birlikte eşyaları yükleme, eşyaları indirme ve eşyaları paketleme gibi her işleme özen göstermekteyiz.

Evde eve taşımacılık için İstanbul’da ihtiyacınız olan çözümlere bizimle ulaşabilirsiniz.

İstanbul Şehir içi Ofis Taşımacılık

İstanbul’da kurumsal firmaların ofislerini taşımaları gerektiği durumlarda profesyonel nakliyat ihtiyacı doğar. İstanbul şehir içi ofis taşımacılığı ihtiyaçlarının tamamına yönelik olarak uzman ekibimizle kurumsal firmalar için gereken yetkinliğe sahip olarak hizmet vermekteyiz.

İstanbul içi aynı yakada ya da farklı yakalarda olması fark etmeksizin araç filomuzla birlikte deneyimli personellerimiz ofislerin taşınmasında her ihtiyacı göz önünde bulundurmaktadır. Ofisler için sigortalı olarak taşımacılık yapabilme anlayışına sahip olarak nakliye adımlarını tamamlayan firmamız bu alanda en gelişmiş sisteme sahiptir. Ofis eşyalarının zarar görmeden taşınmaya başlamadan önce demonte işlemleri gerçekleştirilerek paketlemeleri özenli şekilde yapılır. Araca yükleme ve araçtan indirme aşamalarında da çalışma arkadaşlarımız ofis ürünlerinin zarar görmemesine yönelik olarak aktif bir hizmet sunarlar. Her ofis tipi için uygun olan İstanbul şehir için ofis taşımacılık sistemimiz ihtiyaçlara odaklı tamamlanmaktadır.

İstanbul Aynı Gün Şehir içi Taşımacılık

Aynı gün taşımacılık gerekliliği hızlı bir nakliye gerçekleştirilebilmesinin en özel yolu olarak tanımlanmaktadır. İstanbul gibi yoğun nüfusa sahip olan bir ilde hızlı şehir içi taşımacılık sistemlerinin uygulanabilmesi sadece kurumsal, profesyonel firmayla mümkündür. İstanbul şehir içi taşımacılık anlamında her konuda en iyiyi sunan firmamızla aynı gün taşıma işlemlerinizi bireysel olarak evden eve, kurumsal olarak ise ofisten ofise sağlayabilirsiniz. Kurumsal anlamda sadece ofislerle sınırlı kalmadan diğer her kategoride taşımacılık gereksinimleri İstanbulu içinde aynı günde tamamlanabilmektedir.

İstanbul Şehir içi Taşımacılık Fiyatları

İstanbul şehir içi taşımacılık fiyatları için firmamızda en uygun fiyatlar geçerlidir. Evden eve taşımacılık ya da kurumsal, ofis taşımacılık işlemlerinde eşyalar değiştiğinden dolayı fiyatlarda da farklılık söz konusu olur. İstanbul için nakliye hizmetimizde hem kaliteli hem de ekonomik taşımacılık fiyatlarımızı deneyimli personellerle sunmaktayız. İstanbul’un her bölgesi farklı mesafelerde birbirine göre uzaklık değişimine sahip olduğundan dolayı şehir içinde mesafe de fiyatlar için en önemli belirleyicilerden biridir. Bireysel ya da kurumsal olarak taşımacılık işlemleri talebiniz olduğunda İstanbul içi şehirdeki konuma göre fiyatlandırma yapmaktayız. Her nakliye işlemine özel olarak belirlediğimiz ücretleri kolaylıkla iletişim kurduğunuz ve talebinizi belirttiğiniz andan itibaren sizlerle paylaşmaktayız.