background
“Koşulsuz müşteri memnuniyeti, müşterilerimize karşı sorumluluk bilinci, sürekli gelişim, duyarlı yönetim, uzmanlığını teknoloji ile birleştiren profesyonel bir ekip.”

“Hadi geleceğe birlikte hareket edelim…”

Hizmetlerimiz

İstanbul Nakliyat Fiyatları

İstanbul Nakliyat Fiyatları

İstanbul Nakliyat Fiyatları İstanbul nakliyat firmaları içerisinde Balcı Nakliyat olarak siz değerli müşterilerimize en uygun fiyatları vermek için hizmetimizi geliştirme içerisindeyiz. İstanbul şehir içi nakliyat fiyatları için firmamızda en uygun fiyatlar geçerlidir. Evden eve nakliyat ya da kurumsal, ofis nakliyat işlemlerinde eşyalar değiştiğinden dolayı fiyatlarda da farklılık söz konusu olur. İstanbul için nakliyat hizmetimizde hem kaliteli hem de ekonomik nakliyat fiyatlarımızı deneyimli personellerle sunmaktayız. İstanbul’un her bölgesi farklı mesafelerde birbirine göre uzaklık değişimine sahip olduğundan dolayı şehir içinde mesafe de fiyatlar için en önemli belirleyicilerden biridir. Bireysel ya da kurumsal olarak nakliyat işlemleri talebiniz olduğunda İstanbul içi şehirdeki konuma göre fiyatlandırma yapmaktayız. Her nakliyat işlemine özel olarak belirlediğimiz ücretleri kolaylıkla iletişim kurduğunuz ve talebinizi belirttiğiniz andan itibaren sizlerle paylaşmaktayız.

İstanbul Nakliyat Fiyatları Hesaplama

Şehirlerarası taşıma nakliyat ihtiyaçlarında fiyat hesaplama modeli yapılacak olan nakliyat işleminin ne şekilde olacağıyla, yük sayısıyla, sigortalamayla, KM mesafesi gibi detaylarla doğrudan ilişkilidir. Fiyat hesaplamasının net şekilde yapılması, şehirlerarası taşıma işlemlerine başlamadan önce ücretler hakkında bilgi almanın kesin yoludur. Firmamıza gerekli bilgileri aktardığınız andan itibaren fiyatın hesaplanmış haliyle taşıma işlemleriniz için bilgi alabilirsiniz.